BY KIM BOEKHOVEN

Portfolio Kim Boekhoven

Lifestyle student met een enorme passie voor 

stijlvolle beelden en vormgeving

Hi! Ik ben Kim

Met een grote passie voor fotografie en interieur word ik als student lifestyle ontwerper ontzettend blij van stijlvolle beelden en mooie vormgeving.

 

 

In 2018 begon ik aan mijn opleiding ruimtelijk vormgeving aan het Nimeto in Utrecht. Hier heb ik écht mijn passie voor creëeren en creatie gevonden. Inmiddels ben ik afgestudeerd als ruimtelijk vormgever en studeer ik lifestyle aan Willem de Kooning in Rotterdam. 

 

Ik ben perfectionistisch en vind het daarom fijn om veel in detail te werken, maar ik houd er ook van om mijn handen uit de mouwen te steken.

Het bezig zijn met projecten waar ik mijn analyserende en praktische eigenschap in kwijt kan geeft me energie. Energie die er voor zorgt dat ik elke dag met plezier naar school, stage of werk ga en mij continu motiveert om mijzelf en mijn kwaliteiten te verbeteren. 

Ik houd ervan om te ontdekken, analyseren, dromen en creëren.

 

Dit uit zich in mijn eigen bedrijf in fotografie en branding en een merk waar ik recipe journals verkoop. 

"Bezig zijn met projecten waar ik mijn analyserende en praktische eigenschap in kwijt kan geeft me energie. Energie die er voor zorgt dat ik elke dag met plezier naar school, stage of werk ga en mij continu motiveert om mijzelf en mijn kwaliteiten te verbeteren."

Als ontwerper zie ik,

Ontdek ik,

Analyseer en creëer,

Als ontwerper droom ik,

En zo veel meer.

 

Zo veel meer dan alleen een foto,

Zo veel meer dan een product,

Wat nou als het allemaal lukt?

 

Maar soms ook even niet,

Dan ben ik overspoeld door prikkels,

Maar vind ik rust, eenvoud en balans,

Creer ik, inspireer ik, en geef ik vorm,

Altijd met een beetje glans.

 

 

Een beetje glans voor de esthetiek,

Glans voor elk product,

Voor elk proces,

Voor elke mooie les,

In beeld en poëzie,

In eenvoud en magie,

In vormgeving en fotografie.

 

Kimberly Boekhoven hoe zie ik jou?


Een rustige, fijne & subtiele persoonlijkheid met een warme uitstraling. Een makkelijk, betrouwbaar en opwekkend persoon in de omgang. Je bent een baken voor de rest van de groep. Een inspirator en coördinator. Een luisterend oor. Een vaak onterecht onzeker persoon. Een jonge vrouw met veel potentie als je jezelf dat durft te gunnen. Een die de moeilijke momenten en taken niet uit de weg gaat maar ze aanpakt. Als enorm harde werken ga je echt voor The Extra Mile. 


Een levensgenieter, soms op de voorgrond en soms op de achtergrond. Een jonge vrouw die kritisch naar zichzelf durft te kijken en dat weet te benutten om zichzelf te overstijgen. Je bent een passie volle fotograaf. Een fotograaf die alle facetten van het leven prachtig vastlegt. Een aanwinst voor ieder team en bedrijf. 


Je bent een georganiseerde alles kunner. Een ervaren analist met oog voor details. Een designer die dat analytisch vermogen inzet om vormgeving en visualisaties sterker neer te zetten. Een designer met veel professionele skills en talenten. Kortom, een heerlijk mens om te hebben mogen leren kennen en begeleiden. En daardoor ook een groot gemis dat iemand met zoveel potentie en liefde voor het vak als jij, het team gaat verlaten. 


Vol trots rijk ik je dan ook je dik verdiende certificaat uit. Kimberly, ik heb er alle vertrouwen in dat je een prachtige en succesvolle carrière tegemoet gaat. 


Reach for the starts and own them. You’re worth it. 

Brigitta van Dijk